Structuur & Organisatie

   

   

  Referenties

  Rob van Leeuwen, hoofd Subsidies & Relatiebeheer ,dienst Kunst en Cultuur, Gemeente Rotterdam :

  "In mijn werk als adjunct-directeur van het Nederlands Architectuurinstituut heb ik een aantal jaren met veel plezier mogen samenwerken met Danielle. Ik heb daarbij mogen ervaren hoe ze kan organiseren zonder een control-freak te worden, nauwkeurig is zonder een Pietje Precies te zijn, oplossingsgericht is zonder alleen maar de zakelijke kant van dingen te willen zien en over inlevingsvermogen beschikt zonder zweverig te worden.
  Bovendien is ze een erg aangename persoonlijkheid."

  Karen Hamerlynck, eigenaar Suitehotel Pincoffs Rotterdam :

  " In het spannende eerste jaar van Suitehotel Pincoffs vormde Danielle één van onze bakens. Drie dagen per week zorgde zij met haar onverstoorbare werkhouding en haar gevoel voor humor voor een sfeer van rust en ontspanning in een buitengewoon hectische fase. Danielle is dol op organiseren en administreren en daar heeft onze onderneming in de begintijd erg van kunnen profiteren. Daarnaast heeft zij met haar kennis, kunde en ervaring een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Pincoffs tot een populaire en inspirerende vergaderplek."

   Juliëtte de Wilde, eigenaar Oestercompagnie Rotterdam :

  " Aanbrengen van structuren en analytisch vermogen, dat zijn kwaliteiten die in me opkwamen toen Danielle me vroeg een referentie te schrijven voor deze website.

  Oestercompagnie heeft het genoegen gehad om 5 maanden gebruik te mogen maken van de kwaliteiten van Danielle. Ze kwam specifiek met de opdracht voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In een horecabedrijf zijn er duizend en één ding waar aangedacht moet worden. Er is ook nog eens veel parttime personeel. Het gaat er in de day-to-day business vaak rommelig aan toe. Danielle kwam met oplossingen waar we zelf bedrijfsblind voor geworden waren. Van praktische oplossingen, zoals het aanschaffen van een label writer, tot het maken van handboeken voor internationale beurzen.

  Op persoonlijk vlak is Danielle een heerlijk mens om om je heen te hebben. Ze is integer, opgewekt en heeft een goed gevoel voor humor."